Neked is fontos járműved esztétikai állapota, megjelenése?

Szeretnéd, ha járműved kitűnne a használatban lévő hétköznapi autók, motorok közül? Szeretnéd visszakapni gépjárműved újkori külsejét? Szeretnéd autódat karcmentes állapotban tudni?

A legjobb helyen jársz!

Szolgáltatásaim járművek (autók, motorok, hajók, kamionok és egyéb járművek) felületvédelmére irányulnak. Igénytől függően, egyedi felmérés alapján, különböző szolgáltatáscsomagok közül választhatsz.

Waxolás, polírozás és/vagy kerámia bevonat szolgálja a karosszéria védelmét. A kerámia bevonat a karosszérián kívül választható üveg, felni, műanyag és bőr felületre is.

Számomra a teljes karcmentes felület elérés a cél.
Professzionális eszközökkel, innovatív gépekkel, csúcsminőségű segédanyagokkal, kiegészítőkkel végzek minőségi munkát!

A járművek a felületkezelés során teljes átalakuláson mennek át. A tulajdonos a  korábban talán nem is ismert állapotában kapja vissza autóját.

A minőségi munka elvégzése több napot vesz igénybe, ugyanis a korrekciós polírozás
több munkafolyamatban történik, melynek időigénye magas. A végeredmény azonban
minden várakozást felülmúl!

A több órás munkafolyamat során minden olyan karc, melyet a fényezés még enged, eltűnik. Ennek eredménye egy hibamentes, tükörsima felület.

Miért érdemes bizonyos időközönként políroztatni autónkat?

Egy szalonból átvett, újonnan vásárolt autó használati útmutatójában minden gépjármű esetében előírják, hogy legalább félévente javasolt biztosítani a felületvédelmet wax, viasz, vagy polírozás formájában. A mai korszerű technológiának köszönhetően ezek kiegészülnek nono-technológás felületvédelmi rendszerekkel, vagy kerámia bevonattal. Az új, korszerű anyagok tovább biztosítják a járművek felületének védelmét, megőrzik fényüket, UV állók, hosszan ellenállnak a környezeti hatásoknak és bizonyos fokú mechanikai sérülésekkel szemben is ellenállóbbá válnak.

A járművek számára nem minden esetben elegendő egy általános mosás, mert a fényezett felületeknek a környezeti hatások (madárürülék, fa gyanta, jég okoz károsodások, havas, sózott aszfaltról felverődő víz, kavicsfelverődés, gallyak, fák okozta felületi karcok) a karosszéria ellenségei.