A felület előkészítése polírázoshoz

A polírozandó felület előkészítése magában foglal egy alapos külső mosást. Minden falc és egyéb hézag szennyeződés-mentesítését tartalmazza, különösen a kerékjárati ívek, küszöbök, ajtók alja területére kiterjedően.

Mindazokat a mosást követően szennyeződéseket (fa gyanta, kátrány, madárürülék és egyéb szennyeződések) különböző technikai eljárással megtisztítjuk, úgymint gyurmázás, zsírtalanítás.

Következő fontos lépés a felületek rétegvastagság vizsgálata, mellyel pontos képet kaphatunk a jármű sérüléseiről, a fényezett felületek állapotáról, a festék, illetve lakkréteg vastagságáról. Ezzel felmérhető, hogy egy-egy terület meddig engedi a munkafolyamat elvégzését és megmutatja, hogy milyen technológia rendszereket és milyen eljárási rendet alkalmazzunk.

Ezt folyamatot követi a műanyag felületek maszkolása.

Majd a felület állapotától függően…

… szükség szerint a lakkcsiszolás, illetve megkezdődhet a polírozás első lépcsője, a durva karcok eltávolítására.

A folyamat további részében a különböző finomságú paszták alkalmazása következik, 4-5, vagy akár 6 lépésben is, mindaddig míg a megfelelő felületet el nem érjük.

A fenti eljárásokat követően a felület szinte teljesen átalakul és a fényei is megváltozik, mélyebb tónusú lesz. Szebb ragyogása, fénye lesz.

A megrendelő igénye szerint waxolással, vagy kerámiázással, vagy egyéb nano-bevonatok alkalmazásával tudjuk tartóssá tenni a felületvédelmet.

Amennyiben Ön szeretné autóját új fényében látni és Önnek is fontos a jármű esztétikai állapot és hosszútávon szeretné ezt megőrizni, forduljon hozzám bizalommal!

Várom szeretettel!